Pedikir

Stopalo spada među najopterećenije delove tela i vrlo često je izloženo različitim nepovoljnim uticajima: tesna obuća, dugotrajno stajanje, visoke potpetice, loša nega…

Proleće je vreme prelaska iz zimske obuće u letnju. To je velika promena za stopala jer ona tada gube vlažnost, više se isušuju. Koža postaje gruba, zadebljana i na njoj se stvaraju pukotine.

Tretman podrazumeva toplu kupku sa infracrvenim svetlom, piling stopala, odstranjivanje zadebljane kože stopala, masažu, estetsko oblikovanje noktiju i lakiranje po želji. Tretman traje 60–90 minuta, zavisno od stanja stopala. Preporučuje se jednom u dva meseca.

Medicinski pedikir podrazumeva tretman stopala s nekim zdravstvenim problemom: jako zadebljane kože, uraslih noktiju, gljivica, kurjih očiju, dijabetičkog stopala, pukotina i sl.

Poželjno ga je raditi posle pedikira, jer pruža dodatnu hidrataciju, umanjuje otekline i umiruje kožu stopala. Tretman traje oko 30 minuta.

Umesto laka, isprobajte gelove, koji su postojaniji i jačaju nokte, a ima ih u svim bojama. Idealni su za žene koje nemaju vremena da svakog dana popravljaju lak za nokte, jer mnogo duže traju od običnih lakova. Njima takođe možete oslikavati nokte kako želite, isto kao i na rukama.

Depilacija je metoda uklanjanja dlačica s raznih delova tela. Jedan od najčešće korišćenih postupaka jesu depilacija toplim i hladnim voskom. Ovu metodu odstranjivanja dlačica najbolje je primenjivati jednom do dvaput mesečno kako se koža ne bi previše iritirala. Depilacija voskom je delotvornija od uklanjanja dlačica brijanjem jer, pored uklanjanja vidljivih delova dlaka, voskom uklanjamo i delove koji se nalaze dublje pod kožom, pa dlačicama treba više vremena da ponovo izrastu. Pored toga, novonarasle dlake su ređe i tanje. S vremenom rast dlaka može potpuno prestati.

Zakažite tretman:
064/867 35 27 023/31 01 240, 023/31 01 410