Nega tela

Relaks masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ona ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i za relaksaciju mišića. Može se raditi relaks celog tela ili pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Intenzivnija masaža namenjena sportistima i rekreativcima. Najbolje je izvoditi je posle fizičke aktivnosti zbog trenutnog izbacivanja toksina i bržeg oporavka. Traje 60 minuta

Ona takođe smanjuje mogućnost nakupljanja mlečne kiseline, koja se s vremenom pretvara u kalcifikate koji mogu da izazo vu mišićnu napetost, pa čak i bol. Sportskom masažom ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takođe mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.

Njome se pospešuju mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanja se stres i opuštaju se sve blokade u telu. Savršen je izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja. Dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost, terapeutska masaža predstavlja spoj nekoliko različitih ručnih tehnika masaže. U ponudi su sledeće vrste terapeutskih masaža:

 • Cervikalni sindrom + hipertonus – spada u masažu leđa. Koristi se kod problematične, bolne i napete muskulature leđa. Traje 30 minuta.
 • Lumbalni sindrom (lumboišijalgija ili bol u krstima) predstavlja bol koji se spušta duž noge, uz moguće pojave grča mišića i ograničene pokretljivosti tog dela kičme. Pri masaži se koriste kvalitetni preparati koji imaju tendenciju zagrevanja i opuštanja mišića. Traje 30 minuta.

Anticelulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama.

Zavisno od tipa celulita, sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anticelulit masaže do limfne drenaže s pakovanjem tela.

Pored toga što otklanja celulit, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije, kao i na zatezanje kože.

Preporučuju se dve do tri ture po deset vezanih masaža za trajno uklanjane (posle ciklusa, zbog manje koncentracije estrogena, koji zadržava vodu i produkte metabolizma).

Masaža toplom čokoladom hrani i regeneriše čitav organizam i vraća mu harmoniju. Čokoladni relaks deluje na psihu i čula putem mirisa kao aromaterapija. Mek dodir čokolade na vašem telu i kakao podstiču proizvodnju endorfina – supstance koja stvara prijatan osećaj u organizmu.

Masaža svećom predstavlja relaks masažu tela esencijalnom svećom. Sveća je načinjena od organskih esencijalnih ulja koja zadovoljavaju sve tipove kože. Njeni aromatični mirisi pružaju jedinstven osećaj bezbrižnosti i zadovoljstva. Zagrevanjem sveće vosak se pretvara u ulje, koje se specifičnim pokretima nanosi na telo. Ova masaža oslobađa od stresa, a ujedno čini kožu svilenkasto mekom.

Ovo je relaks masaža za koju se koriste eterična ulja po izboru klijenta, pa se putem čula mirisa deluje na opuštanje i smanjuje se napetost. Ova masaža posebno se preporučuje za smanjivanje stresa ili kod bilo kakvih problema emotivne prirode.

Zvana još i masaža sa četiri ruke, ova masaža je jedinstven tretman u našem studiju. Sinhronizovanim pokretima dva terapeuta sličnog senzibiliteta i kombinacijom masažnih tehnika uz pažljivo izabrane kreme za masažu blagotvorno se deluje na opuštanje mišića i smanjenje napetosti.

Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti kroz dobro uigranu „koreografiju” pokreta osluškuju vibracije vašeg tela, prepoznaju energetske blokade i utiču na opuštanje leve i desne strane tela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta.

Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživeli dve m asaže u jednom tretmanu. Kada dva terapeuta spuste ruke na vaše telo, vaš um reaguje na drugačiji način. U početku se javlja potreba da se prate kretnje oba terapeuta kako bi se zadržao logičan redosled pokreta koji um diktira, ali se vrlo brzo odustaje od pokušaja da se kontroliše situacija i to je najznačajniji psihološki trenutak u ovoj vrsti masaže.

Prepuštanjem iskusnim i sinhronizovanim pokretima terapeuta doživećete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo.

Često se poistovećuje sa običnom masažom stopala, ali ona je mnogo sofisticiranija. Refleksološka masaža sastoji se od pritiskanja tačaka na tabanu koje su povezane sa organima u telu. Teorija kaže da je svaka tačka na telu povezana s jednom tačkom na tabanu. Ovakva masaža stopala deluje izuzetno opuštajuće, posebno za osobe koje provode mnogo vremena na nogama, a može pozitivno delovati i na specifične organe u telu.

Ova metoda je karakteristična po primeni termo i krio gela. Prvi se nanosi na delove zahvaćene celulitom i masnim naslagama, a krio na mesta sa izraženim venama, kapilarima i opuštenom kožom. Tretirani delovi se bandažiraju elastičnim zavojima, što podstiče efekat drenaže. Hidra botanik se nanosi natopljenom gazom preko zavoja. Telo se potom uvije u foliju i tako ostaje 30 minuta. Sve to izaziva jak efekat „toplo-hladno”. Specifičnost ovom tretmanu daje biljka andiroba iz šuma Amazonije, koja ima moć razgradnje, hidratacije i tonifikacije, a izaziva utisak svežine i smirenosti. Posle skidanja zavoja radi se drenaža suvim uljem. Može se raditi na celom telu ili samo na delovima.
NAPOMENA: Svi tretmani mogu da se urade u tri dana, ali dobili biste mnogo bolji rezultat ako bi se u dogovoru s maserom napravio odgovarajući paket i raspored u skladu s potrebama tela.

Tretman traje oko 90 minuta, rezultati su odmah vidljivi i podrazumevaju:
– Eliminisanje masnih naslaga na stomaku, butinama i zadnjici
– Smanjenje obima struka
– Gubljenje nagomilane tečnosti
– Redukciju edematozne forme celulita

Postupak:
Na kritične tačke na telu – butine, bokove, stomak – laganom masažom prvo se nanosi losion (OLIGOCLEAN), zatim serum (OLIGOCOMPLEX), a potom aktiviramo limfne kanale utrljavajući OLIGODREN, koji eliminiše toksine iz organizma. Dalje blagom masažom utrljavamo MULTIACTIV ako tretiramo masne naslage i OLIGOTON ako tretiramo opuštenu kožu. Na kraju se stavlja OLIGOMASK preko pamučnih kompresa i oblikuje se kalup prema telu klijenta. Ova maska zapravo stvara pogodnu mikroklimu za delovanje preparata koje smo utrljali. Ostavi se da deluje 45 minuta. Evidentan je znatan gubitak tečnosti, putem koje se izbacuju štetne materije i toksini iz organizma. Koža je znatno zategnutija i sjajnija.

 • Aqua linea – fitoterapija algama
  To je procedura koja sadrži tretman čišćenja kože – rehidratacioni piling kao pripremnu proceduru za nanošenje odgovarajućih algi, od kojih svaka ima svoju funkciju. Prvo pripremamo kožu tela aqua cleanom, koji pojačava delovanje preparata koji se kasnije nanose.
  Morski piling (Scrub Marino) podstiče eliminaciju rožnatih delova i nečistoće epiderma. Sadrži kompleks esencijalnih ulja koji pročišćava kožu čineći je mekom i sjajnom. Zatim nanosimo alge, mozaično, u zavisnosti od problema.
 • Alga dermotonifikante
  Ovo je maska za telo koja ima veliku moć učvršćivanja. Zahvaljujući visokoj koncentraciji prirodnih elemenata poput eukaliptusa, karanfilića, guarane, ginsenga i bergamota, intenzivno zateže i učvršćuje kožu. Laminarija, pčelinji vosak i ulje slatkog badema razvijaju visoku moć hidratacije i mineralizacije.
 • Alga liposolvente
  Maska za telo alga liposolvente namenjena je tretmanima za mršavljenje. Jaka koncentracija prirodnih elemenata kao što su žalfija, ruzmarin, majoran, limun i menta daju proizvodu moć razaranja nagomilanih masnih naslaga i sprečavaju njihovo dalje nagomilavanje.
 • Alga dermoattiva E
  Ovo je maska za telo koja je vrlo korisna za tretiranje edematoznog i preedematoznog celulita. Sadrži jaku koncentraciju esencijalnih ulja majčine dušice, gorke narandže, avokada i kamilice, što je čini veoma delotvornom u otklanjanju edematoznog celulita.
 • Alga dermoattiva F
  Ova maska za telo namenjena je borbi protiv fibroznog celulita. Jaka koncentracija esencijalnih ulja čempresa, morske mahovine i divljeg kestena čini ovaj proizvod izuzetno efikasnim.
Zakažite tretman:
064/867 35 27 023/31 01 240, 023/31 01 410