Nega lica

Jake ultrazvučne vibracije uklanjaju mrtve ćelije kože, sebum i nečistoće od šminke iz pora. Ultrazvučni piling je odlična priprema za tretman dijamantske dermoabrazije, mezoterapije i tretman kiseonikom, a i sastavni je deo klasičnog tretmana lica – biološkog liftinga.

Ovaj tretman podrazumeva masažu lica, piling, čišćenje, masku i odgovarajuću kremu. Zavisno od tipa i stanja kože, tretman traje 60–90 minuta. Preporučuje se jednom mesečno.

To je tretman lica za čišćenje, detoksikaciju, otklanjanje mitesera i ostalih promena na koži, kao što su milije, upaljene bubuljice i sl. Preporučuje se svima, a pogotovo osobama u pubertetu s problematičnom kožom. Klasičan tretman radi se i kao priprema za druge tretmane lica jer se samo na tako pripremljenoj koži mogu postići maksimalni rezultati svih tretmana.

Klasičan tretman podrazumeva:

  • Čišćenje lica (mleko, tonik)
  • Piling lica (otklanjanje mrtvih ćelija s kože)
  • Parenje lica
  • Otklanjanje mitesera, milija, grizeva
  • Umirujuća maska za detoksikaciju, hidrataciju i ishranu prema tipu kože

MezzO2 inovativna formula ima multifunkcionalno dejstvo i nudi precizno rešenje za individualne potrebe klijenta. Snabdeva ćelije čistim kiseonikom, uklanja ugljen-dioksid iz tkiva, trenutni lifting efekat – miorelaksantni, ispravlja bore i fine linije, povećava volumen kože, čineći je jedrom, čvrstom i zategnutom, vrši reparaciju kolagenih vlakana, poboljšava metabolizam, obnavlja kožu i daje joj energiju.

U sastav MezzO2 Oxygen kolekcije ulaze moćni serumi koji poput infuzije direktno deluju na sve ćelije. Idealni su za sve tipove kože. Poboljšavaju vlažnost i gipkost, smanjuju nadutost i oticanje, redukuju tamne podočnjake, revitalizuju umornu kožu, ublažavaju pigmentaciju izazvanu Sunčevim zračenjem, smiruju upaljena žarišta – akne, redukuju prekomerno mašćenje, vraćaju koži blistav i zdrav izgled. Oxygen serumi se mogu koristiti i u tretmanima mezoterapije bez igle.

Mezoterapija bez igala pod dejstvom pulsne naizmenične struje omogućava da se apsorpcija seruma poveća sa 10% na fantastičnih 90% na dubini od jednog do šest centimetara. Prednosti mezoterapije bez igle jesu to što je potpuno bezbolna metoda i nema potrebe za oporavkom.

Mikrodermoabrazija predstavlja mehanički tretman uklanjanja površinskog sloja kože pomoću nastavaka s dijamantskim mikročesticama različite granulacije. Na ovaj način se stimuliše stvaranje novih ćelija i zdravog i blistavog sloja kože. Tretman je pogodan za masnu kožu sklonu aknama, hiperpigmentaciju, sitne bore i neravnine na koži. Sličan efekat ima i Papaya enzimski tretman lica, koji nakon samo jednog tretmana u potpunosti skida odumrle ćelije s površine kože, podmlađuje, omekšava kožu i posvetljuje ten. Pored visoke hidratacije, koža ovim tretmanom dobija hranljive materije i pojačava se sinteza kolagena i elastina u njoj. Namenjen je svim tipovima kože.

Za ovaj kozmetički tretman možemo reći da je najnežniji enzimski piling koji rapidno ubrzava regeneraciju ćelija. Enzimi papaje daju piling efekat koji ima za cilj optimalnu regeneraciju ćelija.

Papaya je nova formula s vidljivim rezultatom – nakon samo jednog tretmana potpuno skida odumrle ćelije s površine kože, podmlađuje, omekšava kožu i posvetljuje ten. Tretman traje oko 60 minuta. Preporučuje se serija od 6 do 10 tretmana u razmaku od 10 do 14 dana. Pauzu praviti do sledeće sezone (oktobar-novembar), jer je OBAVEZNO izbegavati sunčanje (svake vrste) i korišćenje kreme sa SPF 50!

Ovaj piling namenjen je svim tipovima kože lica za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja njene prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Pored visoke hidratacije, koža ovim kozmetičkim tretmanom dobija hranljive materije i pojačava se sinteza kolagena i elastina.

Ovaj tretman podrazumeva čišćenje lica i ručnu masažu u trajanju od oko 20 minuta. Deluje na tonus, ubrzava cirkulaciju, a samim tim je bolja ishrana kože jer se kombinuju relaks, antiejdž i kozmetička masaža. Preporučuje se jednom nedeljno zbog svog veoma blagotvornog dejstva na kožu i mišiće lica.

Maske koje je idealno raditi posle masaže i pilinga lica ili u sklopu nekog od tretmana.

  • Obloga espresso – ako je potrebno rešiti problem nadutosti i otoka lica (podočnjaci).
  • Obloga biowhite – naročito preporučljiva kod ublažavanja pega i fleka.
  • Obloga argan – koristi se za dubinsku hidrataciju kože.
  • Obloga botox – veoma je delotvorna za ublažavanje dubine bora.
Zakažite tretman:
064/867 35 27 023/31 01 240, 023/31 01 410