Frizer

Tretman dubinskog pranja vraća vašoj kosi zdrav izgled. Kako izgleda kosa posle pranja ovakvim šamponom? Ako imate masnu kosu, dopašće vam se efekat osvežavanja i produžene čistoće, a ako se borite s problemima suve i oštećene kose, bićete prijatno iznenađeni kako neke maske i regeneratori sada mnogo bolje deluju. Nakon ovog tretmana poboljšava se rast kose, kao i njen kvalitet, tako da će vam isfenirana frizura trajati duže nego nakon običnog pranja kose.

Šišanje plamenom sveće bilo je aktuelno još šezdesetih godina prošlog veka, ali tada su samo imućne dame to sebi mogle da priušte.

Iako se ovaj tretman zove šišanje plamenom sveće ili velaterapija, dužina kose se ipak ne skraćuje. Uzimaju se pramenovi kose prečnika od oko jedan centimetar, koji se uviju, a iz njih izlaze samo oštećene vlasi, koje se spaljuju svećom. Na kraju ostaju zdrava dlaka i ista dužina kao pre tretmana. Tretman se sastoji od nanošenja preparata protiv toplote, spaljivanja, pranja i feniranja.

Kad se ošiša makazama, vlas ostaje otvorena, pa kosa tako gubi hranljive materije i procveta. Velaterapijom se dlaka zapečati i regeneriše – keratin i ostale hranljive materije ne izlaze iz kose.

Preporučujemo da velaterapiju ponovite za tri meseca, zatim za šest, a posle toga se radi jednom godišnje da bi se postigao maksimalan efekat.

Boje se mogu koristiti da se postignu izuzetne promene. Zahvaljujući novoj mešavini efikasnih boja koje sadrže pigmente i nove kondicione agense, mogu se postići optimalni rezultati i na sedoj ili jakoj prirodnoj kosi ist o kao i na poroznoj i osetljivoj kosi. Permanentne boje se mešaju sa oksidantom koji otvara površinski sloj dlake i omogućava prodiranje boje. Polupermanentne boje zapravo ne posvetljuju kosu. Njima se postiže za nijansu svetliji, odnosno tamniji ton. Boja traje dvadesetak pranja. Polupermanentne boje sadrže prirodne sastojke, pa tako ne skidaju boju s kose i ne boje sedu kosu, već joj samo daju površinski sjaj.

Kombinacija tamnih i svetlih pramenova ili više nijansi pramenova kosi će dati sjaj i razigranost.

Svetliji pramenovi uz stepenasto šišanje daju kosi punoću i volumen. Njima se može postići prirodan ili dramatičan izgled.

Ova metoda je prirodna i stoga pristaje većini žena, budući da jedna od nijansi može biti i prirodna boja kose. Često je kosa bliže korenu tamnije boje, a zatim postepeno prema vrhovima prelazi u svetliju nijansu. Nijansirane boje unose osveženje i svaku frizuru čine zanimljivijom.

Keratinsko feniranje je najdelotvorniji način da se vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati prirodan izgled. Keratin trenutno regeneriše kosu i daje joj visoki sjaj, pa poroznost vlasi nestaje i kosa postaje glatka, a ujedno je i ravna. Rezultat je lepa, mekana i svilenkasta kosa neverovatnog sjaja. Kosa trenutno postaje zdravija i lakša za održavanje. Tretman traje od tri do šest meseci.

Frizura je jedan od najvažnijih ženskih detalja u svakoj svečanoj prilici. Svečana frizura zahteva procenu frizera, strpljenje i dobre preparate za stilizovanje…

Postoje različite vrste frizura:

  • Svečane frizure
  • Dečje frizure
  • Pletenice
  • Lokne
  • Punđe
Zakažite tretman:
064/867 35 27 023/31 01 240, 023/31 01 410